Tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 01.01.2018. Viimeisin muutos 23.05.2019.

 

1. Rekisterinpitäjä

Elemed Oy, Hakkuritie 26 C 12, 90800 OULU

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Arvi Kallasjärvi, 040 515 4902, arvi.kallasjarvi@elemed.fi

 

3. Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri  ja työntekijärekisteri.

 

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on rekisterinpitäjän oikeutettu etu (asiakassuhde ja työsuhde).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito sekä työntekijöiden ylläpito.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Huoltopalvelut

Elemedin tinkimätön tavoite on palvella ammattitaidolla ja ensiluokkaisella asiakaspalveluasenteella.

Elemedin pääperiaate on asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen palvelu. Lähdemme rakentamaan yhteistyötä asiakkaan tarpeet huomioiden ja kokonaistaloudelliseen ratkaisuun pyrkien. Aina asiakasta kuunnellen.

Elemed Oy:n huoltopalveluihin kuuluvat

  • Määräaikaishuollot

  • Huoltosopimukset

  • Vikakorjaukset

  • Validoinnit

  • Kalibroinnit

  • Varaosapalvelut

  • Asennukset

  • Sähköturvallisuusmittaukset

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoittaa ammattikäyttäjän huolehtimaan laitteiden toimivuudesta.

Lain 5 luku 24 pykälä 4. kohta toteaa: ”laite säädetään, ylläpidetään ja huolletaan valmistajan ohjeistuksen mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti;”
Laitteiden huollattaminen on keskeinen osa tätä vastuunkantoa. Asianmukaisesti laaditulla määräaikaishuoltosuunnitelmalla varmistetaan, että laite toimii jatkuvasti vaadittujen kriteerien mukaisesti. Huolto- ja korjaustoimet terveydenhuollon laitteisiin saa tehdä vain henkilö, jolla on tarvittava ammattitaito ja asiantuntemus. Elemedin huoltotiimillä on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollon laitteiden huolto- ja korjaustöistä..

Puutteellisella huoltosuunnitelmalla olevien laitteiden ongelma on toimintakunnon selkeä heikkeneminen. Huoltamattoman laitteen rikkoutumisriski on huomattavasti suurempi ja esimerkiksi autoklaavien sterilointituloksissa saattaa olla suuriakin poikkeamia. Kaikki laatusertifioinnin hakeneet yritykset huollattavat ja tarkastuttavat laitteensa säännöllisesti vuosittain laadun varmistamiseksi.

Elemedin huoltotiimi auttaa kartoittamaan tilanteen. Meiltä saatte tiedon ajankohtaisista valmistajan määrittelemistä huolto-ohjeista, eli miten ja milloin laitteet tulisi huoltaa.

Tarjoamme huoltoa useisiin terveydenhuollossa ja tutkimuslaitoksissa käytettäviin laitteistoihin mm. autoklaavit, instrumenttipesukoneet, huuhtelukoneet, RO-laitteet, apuvälineet, fysioterapian hoitolaitteet sekä lääkintä- ja valvontalaitteet.

Korjaukset ja varaosat

Huoltojen lisäksi teemme vikakorjaukset ja myymme varaosia huoltomme piirissä oleviin laitemerkkeihin.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.