Arjon tuotteet ja tarvikkeet

Maahantuomme ruotsalaisen laitevalmistajan, Arjon, tuotteita.

Arjolla on laaja tieto liikuntarajoitteisten henkilöiden hoitamisesta sekä niihin liittyvistä olosuhteista. Heillä on yli 60 vuoden kokemus laitesuunnittelusta.

Valikoimastamme löytyy monipuolisesti tuotteita eri tarpeisiin. Esimerkiksi liikkumisen apuvälineet, hygieniajärjestelmät kuten suihkuvaunut ja -tuolit, painekompressiotuotteet ja monia muita tuotteita. Kauttamme saat Arjon laitteisiin ammattitaitoisen huoltopalvelun ja varaosat.

Suihkutuolit

Monikäyttöinen suihkutuoli, joka vähentää staattista kuormitusta ja säästää hoitajien aikaa. Se tekee suihkusta ja muista hygieenisistä askareista turvallisempia ja mukavempia asukkaalle / potilaalle arvostaen heitä.

Elemed Oy Oulu

Suihkuvaunut

Suihkuvaunuilla asukas / potilas voidaan siirtää vuoteesta suihkuun ja takaisin ilman käsinnostamista. Se tuo asukkaalle / potilaalle turvallisen tunteen ja samalla vähentää hoitajilta selkävammoja.

Arjon tuotteet: suihkuvaunut

Arjo Sara Stedy

Arjo Sara Stedy on siirtoavustin, jonka maksimikuormitus on 182 kg. Sara Stedy on tarkoitettu hoitohenkilökunnan avuksi sairaaloihin, pitkäaikaishoitoon, hoitokoteihin ja kotihoitoon. Sara Stedy- nostimen valmistuksessa on noudatettu erittäin korkeita laatuperiaatteita.
Se on suunniteltu potilaiden nopeaan ja vaivattomaan siirtämiseen istuma-asennosta paikasta toiseen. Esimerkiksi siirrot tuoliin, pyörätuoliin, vuoteeseen ja wc-istuimeen tai niistä pois sujuvat Sara Stedyllä vaivattomasti ja turvallisesti. Sara Stedy sopii myös kuntoutusharjoituksiin.

Arjo Sara Flex Seisomanojanostin

Arjo Sara Flex seisomanojanostin tarjoaa miellyttävän käyttökokemuksen. Joustava materiaali jalkatilassa sekä jalkatilan tukivyö mahdollistavat luontevan ja kivuttoman siirtymisen nostimeen. Helppokäyttöinen käsiohjain mahdollistaa laitteen vaivattoman käytön. Nostokapasiteetti 200kg. Saatavilla myös versiona, jossa on elektroninen vaaka integroituna jalkalevyyn. Katso tarkemmat tekniset tiedot valmistajan sivuilta.

Lattianostimet

Lattianostimet ovat helppokäyttöisiä ja ne tarjoaa asukkaalle / potilaalle maksimaalisen mukavuuden. Lisäksi ne ovat ergonominen valinta hoitajille, jotka altistuvat selkäkivuille ja loukkaantumisille.

Lattianostin Elemed Oy

Nostoliinat

Monipuolisesta valikoimasta löytyy erilaisia nostoliinoja asukkaiden / potilaiden nostamiseen ja siirtämiseen. Nostoliina voidaan räätälöidä myös asukkaalle / potilaalle niin, että se palvelee heitä mahdollisimman hyvin.

Elemed Oy Oulu

Huoltopalvelut

Elemedin tinkimätön tavoite on palvella ammattitaidolla ja ensiluokkaisella asiakaspalveluasenteella.

Elemedin pääperiaate on asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen palvelu. Lähdemme rakentamaan yhteistyötä asiakkaan tarpeet huomioiden ja kokonaistaloudelliseen ratkaisuun pyrkien. Aina asiakasta kuunnellen.

Elemed Oy:n huoltopalveluihin kuuluvat

  • Määräaikaishuollot

  • Huoltosopimukset

  • Vikakorjaukset

  • Validoinnit

  • Kalibroinnit

  • Varaosapalvelut

  • Asennukset

  • Sähköturvallisuusmittaukset

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoittaa ammattikäyttäjän huolehtimaan laitteiden toimivuudesta.

Lain 5 luku 24 pykälä 4. kohta toteaa: ”laite säädetään, ylläpidetään ja huolletaan valmistajan ohjeistuksen mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti;”
Laitteiden huollattaminen on keskeinen osa tätä vastuunkantoa. Asianmukaisesti laaditulla määräaikaishuoltosuunnitelmalla varmistetaan, että laite toimii jatkuvasti vaadittujen kriteerien mukaisesti. Huolto- ja korjaustoimet terveydenhuollon laitteisiin saa tehdä vain henkilö, jolla on tarvittava ammattitaito ja asiantuntemus. Elemedin huoltotiimillä on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollon laitteiden huolto- ja korjaustöistä..

Puutteellisella huoltosuunnitelmalla olevien laitteiden ongelma on toimintakunnon selkeä heikkeneminen. Huoltamattoman laitteen rikkoutumisriski on huomattavasti suurempi ja esimerkiksi autoklaavien sterilointituloksissa saattaa olla suuriakin poikkeamia. Kaikki laatusertifioinnin hakeneet yritykset huollattavat ja tarkastuttavat laitteensa säännöllisesti vuosittain laadun varmistamiseksi.

Elemedin huoltotiimi auttaa kartoittamaan tilanteen. Meiltä saatte tiedon ajankohtaisista valmistajan määrittelemistä huolto-ohjeista, eli miten ja milloin laitteet tulisi huoltaa.

Tarjoamme huoltoa useisiin terveydenhuollossa ja tutkimuslaitoksissa käytettäviin laitteistoihin mm. autoklaavit, instrumenttipesukoneet, huuhtelukoneet, RO-laitteet, apuvälineet, fysioterapian hoitolaitteet sekä lääkintä- ja valvontalaitteet.

Korjaukset ja varaosat

Huoltojen lisäksi teemme vikakorjaukset ja myymme varaosia huoltomme piirissä oleviin laitemerkkeihin.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.