Linder Medical Quadro-autoklaavi

Maahantuomme, myymme ja huollamme Linder Medicalin tuotteita.

Previous slide
Next slide

Tehokas

Kun haluat klinikkasi toimivan laadukkaasti, luotettavasti ja tehokkaasti, niin vaadit vastaavia ominaisuuksia myöskin klinikkasi laitteilta. Linder Medicalin Quadro-pöytäautoklaavi vastaa näihin vaatimuksiin.

Quadro on tehokas sen ainutlaatuisen kammiorakenteen ansiosta. Quadron puoliellipsin muotoinen kammio mahdollistaa optimaalisen tilan käytön. Pyöreässä kammiossa tapahtuvaa noin 25% tilahävikkiä ei näin pääse syntymään. Tämän lisäksi nopeat prosessit varmistavat laitteen kokonaistehokkuuden.

Kompakti

Quadro on varustettu omalla vesisäiliöllä ja tarvitsee toimiakseen vain pistorasian. Kompaktit ulkomitat ja tyylikäs ulkomuoto tekevät laitteen sijoittamisesta helppoa klinikkasi tiloihin.

Quadro on varustettu erittäin selkeällä kosketusnäytöllä, joka tekee käytöstä helppoa ja vaivatonta. Lisäksi näyttö mahdollistaa prosessin seuraamisen reaaliajassa.

Varma valinta

Quadro on valittu 2021 Ruotsin julkisen puolen hankintojen hankintalistalla suositelluksi tuotteeksi sarjassa pienet autoklaavit

Linder Medical Quadro-autoklaavit valmistetaan Ruotsin Stora Högassa.

Katso lisätietoja esitteestä ja kysy myös leasing rahoitusvaihtoehtoja

Quadro Linder Medical Elemed Oy

Huoltopalvelut

Elemedin tinkimätön tavoite on palvella ammattitaidolla ja ensiluokkaisella asiakaspalveluasenteella.

Elemedin pääperiaate on asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen palvelu. Lähdemme rakentamaan yhteistyötä asiakkaan tarpeet huomioiden ja kokonaistaloudelliseen ratkaisuun pyrkien. Aina asiakasta kuunnellen.

Elemed Oy:n huoltopalveluihin kuuluvat

  • Määräaikaishuollot

  • Huoltosopimukset

  • Vikakorjaukset

  • Validoinnit

  • Kalibroinnit

  • Varaosapalvelut

  • Asennukset

  • Sähköturvallisuusmittaukset

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoittaa ammattikäyttäjän huolehtimaan laitteiden toimivuudesta.

Lain 5 luku 24 pykälä 4. kohta toteaa: ”laite säädetään, ylläpidetään ja huolletaan valmistajan ohjeistuksen mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti;”
Laitteiden huollattaminen on keskeinen osa tätä vastuunkantoa. Asianmukaisesti laaditulla määräaikaishuoltosuunnitelmalla varmistetaan, että laite toimii jatkuvasti vaadittujen kriteerien mukaisesti. Huolto- ja korjaustoimet terveydenhuollon laitteisiin saa tehdä vain henkilö, jolla on tarvittava ammattitaito ja asiantuntemus. Elemedin huoltotiimillä on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollon laitteiden huolto- ja korjaustöistä..

Puutteellisella huoltosuunnitelmalla olevien laitteiden ongelma on toimintakunnon selkeä heikkeneminen. Huoltamattoman laitteen rikkoutumisriski on huomattavasti suurempi ja esimerkiksi autoklaavien sterilointituloksissa saattaa olla suuriakin poikkeamia. Kaikki laatusertifioinnin hakeneet yritykset huollattavat ja tarkastuttavat laitteensa säännöllisesti vuosittain laadun varmistamiseksi.

Elemedin huoltotiimi auttaa kartoittamaan tilanteen. Meiltä saatte tiedon ajankohtaisista valmistajan määrittelemistä huolto-ohjeista, eli miten ja milloin laitteet tulisi huoltaa.

Tarjoamme huoltoa useisiin terveydenhuollossa ja tutkimuslaitoksissa käytettäviin laitteistoihin mm. autoklaavit, instrumenttipesukoneet, huuhtelukoneet, RO-laitteet, apuvälineet, fysioterapian hoitolaitteet sekä lääkintä- ja valvontalaitteet.

Korjaukset ja varaosat

Huoltojen lisäksi teemme vikakorjaukset ja myymme varaosia huoltomme piirissä oleviin laitemerkkeihin.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme.